ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ
Κεντρική Σελίδα
Επικοινωνία
Χάρτης Ιστοσελίδας

GR | EN  
Κεντρική Σελίδα Το Κολλέγιο Εκδηλώσεις/Συνέδρια Μέλη Ανακοινώσεις Χρήσιμα Links Επικοινωνία
Ανακοινώσεις
Δεν υπάρχουν Ανακοινώσεις


Μήνυμα Προέδρου Ελληνικού Κολλεγίου Χειρουργών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με γνώμονα ότι η συνεχής επιμόρφωση των ιατρών έχει μεγάλη σημασία αφού παρέχει ενημέρωση για τις σημαντικές εξελίξεις που πραγματοποιούνται στην Ιατρική στο ερευνητικό, διαγνωστικό και θεραπευτικό πεδίο, αποφασίσαμε να οργανώσουμε το 4ο στη σειρά Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Κολλεγίου Χειρουργών, στις 16 – 17 Απριλίου του 2010, στην Αθήνα.

Το Ελληνικό Κολλέγιο Χειρουργών έχει σκοπό να συνδέσει την προπτυχιακή εκπαίδευση με τα προγράμματα των ειδικοτήτων, την έρευνα και την δια βίου εκπαίδευση των χειρουργών όλων των ειδικοτήτων και να προάγει την χειρουργική δια παντός εν γένει επιστημονικού μέσου.

Για τα μέλη του Ελληνικού Κολλεγίου Χειρουργών καθώς και τους συμμετέχοντες και σε παλαιότερες εκδηλώσεις του Κολεγίου, αλλά και για τους νεότερους συναδέλφους και μέλη μας, πιστεύουμε ότι θα οργανώσουμε, ένα ενδιαφέρον και ιδιαιτέρως παραγωγικό Συνέδριο με αυξημένα επιστημονικά οφέλη.

Το Επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα συγκροτηθεί κυρίως με διαλέξεις ειδικών, στρογγύλες τράπεζες και ενεργό συζήτηση με το ακροατήριο σε συγκεκριμένα θέματα.

Ο καρκίνος του μαστού, οι παθήσεις του εντέρου, τα αιματολογικά νοσήματα, ο καρκίνος του παχέως εντέρου αλλά και θέματα Χειρουργικής εκπαίδευσης στον 21ο αιώνα είναι από τα θέματα που πιστεύουμε ότι πρέπει να αναπτυχθούν.

Το «Ελληνικό Κολλέγιο Χειρουργών», και εγώ προσωπικά σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο Συνέδριο αλλά και να γίνετε μέλη του Κολλεγίου και να στηρίξετε με την ενεργό συμμετοχή σας τις εκδηλώσεις μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Αθανάσιος Γιαννόπουλος

© Ελληνικό Κολλέγιο Χειρουργών | Όροι Χρήσης - Πολιτική Ασφαλείας
Website by Theratron